Tu smo da bismo vam pomogli

Na našoj stranici podrške dostupna su najnovija preuzimanja za softver, priručnici i česta pitanja u vezi s našim proizvodma te informacije o načinu kontaktiranja s Verbatimovom tehničkom podrškom. Pronađite potrebne odgovore za Verbatimove proizvode koje volite.

Here to Help

Pretražite naš imenik pomoćne dokumentacije

Resetiranje
Verbatimovo jamstvo
Zahvaljujemo Vam na kupnji vašeg Verbatim proizvoda.

Zamjena proizvoda vaš je jedini pravni lijek pod ovim jamstvom i ovo jamstvo se ne odnosi na uobiajeno habanje ili štetu zbog neispravnog i prekomjernog korištenja, ošteivanja, zanemarivanja ili nesretnih sluajeva, niti na ikakvu nekompatibilnost ili loše performanse zbog odreenih raunalnih programa ili hardvera koje koristite.

VERBATIM NE ODGOVARA ZA GUBITAK PODATAKA ILI SLUAJNU, POSLJEDINU ILI POSEBNU ŠTETU KAKO GOD JE UZROKOVANA KAO KRŠENJE JAMSTVA ILI NA DRUGI NAIN. Ovo jamstvo daje vam odreena zakonska prava i moete imati i druga prava koja se razlikuju od drave do drave. Ove informacije o jamstvu vae samo za Verbatim Europa, Srednji istok i Afrika; za ostale drave molimo posjetite odgovarajuu web stranicu. Verbatim ne iskljuuje, ne ograniava i ne obustavlja ostala prava koja moete imati, ukljuujui i ona koja mogu proizlaziti iz nesukladnosti prodajnog ugovora. Za potpuno razumijevanje svojih prava trebali biste konzultirati zakone svoje zemlje, pokrajine ili drave.

Verbatimovo ogranieno doivotno jamstvo: (Optiki mediji)

Verbatim jami da je ovaj proizvod bez grešaka u materijalu i izradi. Ovo jamstvo ne ukljuuje baterije. Ako ovaj proizvod postane neispravan unutar jamstvenog razdoblja, bit e zamijenjen bez troška za kupca. Proizvod s originalnim raunom moete vratiti na mjestu kupnje ili moete stupiti u kontakt s tvrtkom Verbatim.

2-godišnje ogranieno Verbatimovo jamstvo: (Tvrdi diskovi, Dodaci, Flash memorija)

Verbatim jami da je ovaj proizvod bez grešaka u materijalu i izradi u razdoblju od 2 godine od datuma kupnje. Ovo jamstvo ne ukljuuje baterije. Ako ovaj proizvod postane neispravan unutar jamstvenog razdoblja, bit e zamijenjen bez troška za kupca. Proizvod s originalnim raunom moete vratiti na mjestu kupnje ili moete stupiti u kontakt s tvrtkom Verbatim.

Servis i podrka za proizvode
Saznajte odgovore na pitanja o postavljanju, upotrebi i njezi, popravljanju i odravanju proizvoda. Tu smo da pomognemo.
Email:

Pošaljite poruku e-pošte kako biste dobili odgovor izravno od Verbatimovog predstavnika za podršku.

Tim za podrku e-potom
Phone:

Nazovite Verbatimovog predstavnika za podršku na:

00 800 3883 2222 ili 0049 6196 900198/ -96/ -94
Verbatim podrška dostupna je od ponedjeljka do petka, 9:00 do 17:00 po srednjoeuropskom vremenu (izuzev javnih praznika) i na sljedeim jezicima: engleski, njemaki, talijanski, francuski i španjolski.