Tu smo da bismo vam pomogli

Na našoj stranici podrške dostupna su najnovija preuzimanja za softver, priručnici i česta pitanja u vezi s našim proizvodma te informacije o načinu kontaktiranja s Verbatimovom tehničkom podrškom. Pronađite potrebne odgovore za Verbatimove proizvode koje volite.

Here to Help

Pretražite naš imenik pomoćne dokumentacije

Resetiranje
Servis i podrka za proizvode
Saznajte odgovore na pitanja o postavljanju, upotrebi i njezi, popravljanju i odravanju proizvoda. Tu smo da pomognemo.
Email:

Pošaljite poruku e-pošte kako biste dobili odgovor izravno od Verbatimovog predstavnika za podršku.

Tim za podrku e-potom
Phone:

Nazovite Verbatimovog predstavnika za podršku na:

00 800 3883 2222 ili 0049 6196 900198/ -96/ -94
Verbatim podrška dostupna je od ponedjeljka do petka, 9:00 do 17:00 po srednjoeuropskom vremenu (izuzev javnih praznika) i na sljedeim jezicima: engleski, njemaki, talijanski, francuski i španjolski.

Verbatimov bilten

Dobijte uvide upućenih osoba i najsvježije informacije o novim proizvodima, posebnim ponudama i novostima iz industrije - iz izvora kojem možete vjerovati.

Newsletter registration

Please fill in the following information to receive our newsletter including all the latest information about our products, promotions and competitions.

Recite nam o kategorijama koje vas zanimaju:
Unesite šifru Captcha

Slanjem ovog obrasca prihvaćate uvjete naših pravila o privatnosti.

please wait... Jeste li distributer ili prodavač proizvoda Verbatim?

Ako jeste, možete se registrirati kako biste dobili pristup našoj mapi za marketing putem koje ostvarujete pristup vijestima, slikama, videozapisima, logotipovima i mnogim drugim korisnim marketinškim materijalima koji vam mogu biti od pomoći prilikom vaših promocija. Samo za trgovce. Registrirajte se ovdje...

After submitting your registration, you will receive a confirmation email which includes a link that you will need to click to start receiving our newsletters. A link to enable you to unsubscribe from our newsletter is included in every newsletter you receive from us.

Hvala Vam to se se eljeli pridruiti naoj Vmail zajednici. Ubrzo ete dobiti e-potu s potvrdom. Molimo odaberite dolje navedenu poveznicu da biste aktivirali vau registraciju i odmah poeli uivati u onome to Vmail nudi. To je  to, uivajte!

Verbatim Newsletter