Verbatim MDISC DVD R

spindle pakiranje od 10 kom

 
Ovaj proizvod više nije dostupan
Pregled

Verbatim M-disc je novi standard u pohrani digitalnih podataka, osmišljen da sačuva i zaštiti vaše podatke urezivanjem na patentirani »čvrst kao stijena« sloj, otporan na svjetlo, temperaturu i vlažnost.

Industrijski standardni testovi ISO/IEC 10995 koje je provela tvrtka Millenniata pokazuju da je očekivani vijek trajanja MDISC DVD-a 1332 godine, a samo 5% diskova pokazalo je znakove gubljenja podataka nakon 667 godina. Stoga je projicirani očekivani vijek trajanja nekoliko stotina godina.

To znači da neovisno o tome spremate li dragocjene fotografije, glazbene biblioteke, medicinske dokumente ili nešto drugo, možete biti bez brige znajući da je disk dizajniran da traje doživotno.

Verbatim MDISC DVD R spindle pakiranje od 10 kom
Verbatim MDISC DVD R spindle pakiranje od 10 kom
Pojedinosti o proizvodu

Kapacitet: 4,7 GB
Brzina: 4x
Vrsta pakiranja: spindle pakiranje od 10 kom.
Površina diska: Inkjet za ispis
Područje ispisa: 40 - 118 mm


Za pisanje na MDISC DVD potrebno je koristiti DVD snimače MDISC Ready (u nastavku je dostupan popis kompatibilnih uređaja), a za čitanje se može koristiti većina postojećih DVD pogona.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Video

Verbatim MDISC DVD R spindle pakiranje od 10 kom

Support (Podrška)

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

43824 Packaging 3D
43824 Global Flat
43824 Global Flat reflection
43824 Global Flat