Verbatim MDISC

BD-R DL spindle pakiranje od 10 kom

 

Pregled

Verbatim M-disc je novi standard u pohrani digitalnih podataka, osmišljen da sačuva i zaštiti vaše podatke urezivanjem na patentirani »čvrst kao stijena« sloj, otporan na svjetlo, temperaturu i vlažnost.

Industrijski standardni testovi ISO/IEC 10995 koje je provela tvrtka Millenniata pokazuju da je očekivani vijek trajanja MDISC DVD-a 1332 godine, a samo 5% diskova pokazalo je znakove gubljenja podataka nakon 667 godina. Stoga je projicirani očekivani vijek trajanja nekoliko stotina godina.

To znači da neovisno o tome spremate li dragocjene fotografije, glazbene biblioteke, medicinske dokumente ili nešto drugo, možete biti bez brige znajući da je disk dizajniran da traje doživotno.

 
Verbatim MDISC BD-R DL spindle pakiranje od 10 kom

Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43847

Prilagodite svoje diskove – ispisivanjem

Verbatim diskovi za ispisivanje sadrže površinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vašem tintnom pisaču. Ovi vam diskovi omogućuju da na površini diska ispišete što god želite.

Kapacitet: 50 GB
Brzina: 6x
Vrsta pakiranja: spindle pakiranje od 10 kom.
Površina diska: Inkjet za ispis
Područje ispisa: 22 - 118 mm

Za pisanje na MDISC BD R potrebno je koristiti BD R snimače MDISC Ready, a za čitanje se može koristiti većina postojećih BD R pogona.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Video

Verbatim MDISC BD-R DL spindle pakiranje od 10 kom

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

43847 Packshot Front
43847 Packshot side
BD R DL Backup