Verbatim MDISC BD-R Tanka kutija, 3 komada

 
Pregled

Verbatim M-disc je novi standard u pohrani digitalnih podataka, osmišljen da sačuva i zaštiti vaše podatke urezivanjem na patentirani »čvrst kao stijena« sloj, otporan na svjetlo, temperaturu i vlažnost.

Industrijski standardni testovi ISO/IEC 10995 koje je provela tvrtka Millenniata pokazuju da je očekivani vijek trajanja MDISC DVD-a 1332 godine, a samo 5% diskova pokazalo je znakove gubljenja podataka nakon 667 godina. Stoga je projicirani očekivani vijek trajanja nekoliko stotina godina.

To znači da neovisno o tome spremate li dragocjene fotografije, glazbene biblioteke, medicinske dokumente ili nešto drugo, možete biti bez brige znajući da je disk dizajniran da traje doživotno.

Verbatim MDISC BD-R Tanka kutija, 3 komada
Verbatim MDISC BD-R Tanka kutija, 3 komada
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43827

• Kapacitet: 25 GB
• Brzina: 4x
• Vrsta pakiranja: Tanka kutija, 3 komada
• Površina diska: Mat srebrna

Za pisanje na MDISC BD R potrebno je koristiti BD R snimače MDISC Ready, a za čitanje se može koristiti većina postojećih BD R pogona.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Video

Verbatim MDISC BD-R Tanka kutija, 3 komada

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

43827 Global Flat
43827 Global 3D
43827 Global Flat