Verbatim MDISC

Lifetime archival BDXL 100GB - 1 kom. u širokom plastičnom pakovanju

 

Pregled

Verbatim MDISC predstavlja novi standard u digitalnoj memoriji osmišljen za spremanje i zaštitu vaših datoteka upisivanjem podataka u patentirani sloj „poput stijene“, otporan na svjetlost, temperaturu i vlažnost. Testovi po industrijskom standardu ISO/IEC 10995 koje je provela tvrtka Millenniata pokazali su očekivani prosječni vijek trajanja MDISC-a od 1332 godine i tek je 5 % diskova je pokazalo znakove gubitka podataka nakon 667 godina. Zbog toga je očekivani vijek trajanja nekoliko stotina godina.

Kapacitet BDXL-a od 100 GB olakšava arhiviranje osnovnih podataka kućnim korisnicima, ali i poslovnim korisnicima i tvrtkama.

MDISC BDXL diskovi sadrže titanij koji poboljšava dugotrajnost. Kombiniran s patentiranim slojem diska MDISC za snimanje „poput stijene“, on pruža vrhunsku zaštitu za vaše dragocjene memorije i podatke.

Za spremanje podataka na diskove potreban je BD-XL Blu-ray pisač .

 
Verbatim MDISC Lifetime archival BDXL 100GB - 1 kom. u širokom plastičnom pakovanju

Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43833

Prilagodite svoje diskove – ispisivanjem

Verbatim diskovi za ispisivanje sadrže površinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vašem tintnom pisaču. Ovi diskovi omogućuju da na površini diska ispišete što god želite.

Kapacitet: 100GB
Brzina: 4x
Vrsta pakiranja: 1 kom. u širokom plastičnom pakiranju
Površina diska: pogodna za ispis na tintnim pisačima
Područje ispisa: 40 - 118 mm

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Video

Verbatim MDISC Lifetime archival BDXL 100GB - 1 kom. u širokom plastičnom pakovanju

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

Verbatim M-Disc Blu-Ray XL 43834 Lifestyle 2
43833 Flat
43833 3D
43833 Flat packaging reflection