DVD-RW

8cm Inkjet Printable

Ovaj proizvod više nije dostupan
Pregled

Kada proizvođači pogona ispituju svoje proizvode, oni koriste Verbatim medije. 1. mjesto na svijetu s razlogom - zajamčena kvaliteta!

Uslijed intenzivnog istraživanja i razvoja koje traje već 50 godina, Verbatim proizvodi diskove najviše kvalitete koji jamče sigurnu pohranu i dugotrajnost svih vaših podataka.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable

Dugotrajnost
Optički diskovi pružaju najbolje rješenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaših važnih datoteka - idealno za sve vaše dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje želite zauvijek sačuvati. Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlažnosti.

Zaštita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard
Verbatim DVD-ovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.

Višestruka upotreba
Na Verbatimove diskove za ponovno pisanje moguće je višestruko pisanje podataka. Tehnologija SERL omogućuje kontinuirano ponovno zapisivanje bez gubitka kvalitete ili degradacije zvuka.

8 cm diskovi
Ovi ponovno zapisivi DVD-ovi promjera 8 cm imaju kapacitet 1,4 GB ili 30 minuta snimanja, a iako su manjeg promjera u odnosu na redovne DVD-ove i dalje podjednako dobro rade u većini DVD uređaja. Na njih se može ponovno zapisati do 1000 puta bez gubitka kvalitete. +RW medij ima dodatnu prednost jer ne trebaju finalizaciju, jednostavno snimite, reproducirajte i nastavite sa snimanjem.

Prilagodite svoje diskove
Verbatim diskovi za ispisivanje sadrže površinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vašem tintnom pisaču. Ovi vam diskovi omogućuju da na površini diska ispišete što god želite.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43640

Kapacitet: 1.4GB
Brzina: 2x
Pakiranje: 10 Pack Spindle
Površina diska: Inkjet Printable
Područje ispisa: 22 – 78mm

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

43640 Global Flat
43640 Global Reflect
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface printed
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface