DVD-R

Inkjet Printable

Pregled

Kada proizvođači pogona ispituju svoje proizvode, oni koriste Verbatim medije. 1. mjesto na svijetu s razlogom - zajamčena kvaliteta!

Uslijed intenzivnog istraľivanja i razvoja koje traje već 50 godina, Verbatim proizvodi diskove najviąe kvalitete koji jamče sigurnu pohranu i dugotrajnost svih vaąih podataka.

Dugotrajnost
Optički diskovi pruľaju najbolje rjeąenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaąih vaľnih datoteka - idealno za sve vaąe dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje ľelite zauvijek sačuvati. Otporni su na praąinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlaľnosti.

Prilagodite svoje diskove
Verbatim diskovi za ispisivanje sadrľe povrąinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vaąem tintnom pisaču. Ovi vam diskovi omogućuju da na povrąini diska ispiąete ąto god ľelite.

DVD-R Inkjet Printable
DVD-R Inkjet Printable
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43793

Kapacitet: 4.7GB
Brzina: 16x
Pakiranje: 50 Pack Wrap Spindle
Povrąina diska : Inkjet Printable
Područje ispisa: 36 – 118mm

Verbatimov omot sadrľi manje plastike i materijala od drugih vrsta. Ova vrsta pakiranja ne ąteti okoliąu jer se u potpunosti moľe reciklirati.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

43793 Reflection
43793 Global Flat
43793 Global Angle
43793 Global 3D