DVD+R

Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

 
Pregled

Kada proizvođači pogona ispituju svoje proizvode, oni koriste Verbatim medije. 1. mjesto na svijetu s razlogom - zajamčena kvaliteta!

Uslijed intenzivnog istraľivanja i razvoja koje traje već 50 godina, Verbatim proizvodi diskove najviąe kvalitete koji jamče sigurnu pohranu i dugotrajnost svih vaąih podataka.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series

Dugotrajnost
Optički diskovi pruľaju najbolje rjeąenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaąih vaľnih datoteka - idealno za sve vaąe dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje ľelite zauvijek sačuvati. Otporni su na praąinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlaľnosti.

Zaątita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard
Verbatim DVD-ovi sadrľe zaątitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaątitu od nakupljanja otisaka prstiju i praąine, čime se smanjuju pogreąke prilikom snimanja ili reprodukcije.

Udvostručeni slojevi, udvostručeni kapacitet
Snimanje na dva sloja omogućeno je kreiranjem novog sloja supstrata koji se nalazi između svakog sloja za snimanje. To laserskoj zraci omogućuje snimanje na oba sloja. Kada se snimi na prvi sloj, laser mijenja fokus radi snimanja na drugi sloj. 8,5 GB kapaciteta na jednom disku!

Prilagodite svoje diskove
Verbatim diskovi za ispisivanje sadrľe povrąinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vaąem tintnom pisaču. Ovi vam diskovi omogućuju da na cijeloj povrąini diska ispiąete ąto god ľelite.

Life Series
Life Series DVD+R DL optimizira je za podatkovne i video primjene.

DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x Life Series
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 97693

Kapacitet: 8.5GB
Brzina: 8x
Pakiranje: 50 Pack Spindle
Povrąina diska : Inkjet Printable-No ID
Područje ispisa: 23-118mm

Disk s dvostrukim slojem / duplim slojem je disk za snimanje koji daje kapacitet od 8.5GB na jednoj strani (2.6GB za 8cm diskove). U skladu je sa specifikacijama +RW alijanse (dvostruki sloj) ili DVD-foruma (dupli sloj).
Dvostruki sloj / dupli sloj za snimanje je omogućio stvaranje nove podloge sloja koja se nalazi između svakog sloja za snimanje. To laserskoj zraci omogućava snimanje na oba sloja. Kad je prvi sloj snimljen, laser se ponovno usredotočuje na snimanje drugog sloja.

DVD+R je disk za snimanje koji daje kapacitet od 4.7 GB. U skladu je sa specifikacijama +RW Alijanse.
DVD+R DL iz serije Life optimiziran je za podatkovne datoteke i videozapise.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

97693 Global 3D
97693 Global Reflection
97693 Global Flat