CD-R

Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle

Pregled

DataLifePlus
Verbatimovi profesionalni optički mediji sadrľe stroľe specifikacije u odnosu na standarde koje su propisala relevantna tijela za standardizaciju. Stroľe specifikacije osiguravaju bolju kompatibilnost s pisačima i snimačima. Ovo rezultira viąom kvalitetom snimanja, ąto osigurava dulju trajnost arhiviranja i bolju čitljivost. Verbatimove profesionalne optičke medije moľete prepoznati po oznaci DataLifePlus.

Termičko ispisivanje
Verbatim diskovi za termičko ispisivanje nude ispisivanje fotografija visoke razlučivosti od ruba do ruba i kristalno bistre tekstove s termičkim pisačem. Brzo suąeća povrąina osigurava bistre oznake svaki put. Diskovi za termičko ispisivanje kompatibilni su s termičkim pisačima serije TEAC P55B i C, Rimage Everest 400 i 600, te Rimage Prism Plus.

CD-R Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle
CD-R Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43792

Kapacitet: 700MB
Brzina: 52x
Pakiranje: 100 Pack Wrap Spindle
Povrąina diska : Thermal Printable - No ID
Područje ispisa: 40 - 118mm

Verbatimov omot sadrľi manje plastike i materijala od drugih vrsta. Ova vrsta pakiranja ne ąteti okoliąu jer se u potpunosti moľe reciklirati.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

43792 Global 3D
43792 Global Flat
43792 Global Angle
43792 Global Reflection
Thermal Printable noID printed
Thermal Printable noID unprinted