BD-RE SL 25GB

2x Jedna tanka kutija

 
Pregled

Blu-ray diskovi su stvoreni za visoku definiciju Zahvaljujući svom velikom kapacitetu, Blu-ray diskovi mogu snimati, pohraniti i reproducirati video i audio datoteke visoke definicije. Verbatim Blu-ray diskovi kompatibilni su s najnovijim Blu-ray uređajima za reprodukciju i zapisivanje vodećih svjetskih proizvođača, a kako dolaze iz tvrtke s 50 godina iskustva, Verbatim Blu-ray diskovi imaju Ograničeno trajno jamstvo i pruľaju spokojnost jer znate da je ovo tehnologija kojoj moľete vjerovati.

 
BD-RE SL 25GB 2x Jedna tanka kutija

Veliki kapacitet
S kapacitetom koji je 5 puta veći u odnosu na DVD, BD-R (25 GB) diskovi izvrsni su za pohranjivanje HD kućnih filmova, velikih fotografskih datoteka i glazbe. Ako vam je potreban veći kapacitet, tada su BD-R DL (50 GB) ili BD-R XL (100 GB) diskovi idealni za pohranjivanje svega ąto vam je potrebno bez potrebe za većom količinom diskova. BD-RE diskovi omogućuju zapisivanje i ponovno zapisivanje podataka do 1000 puta!

Rekordne brzine
Verbatim Blu-ray diskovi snimaju viąe nego triput brľe od DVD diska. 6x Blu-ray snima pri najviąe 216 Mbps, 4x snima pri 144 Mbps, a 2x snima pri 72 Mbps. To omogućuje brzo, ali i stabilno snimanje.

Dugotrajnost
Optički diskovi idealno su rjeąenje za arhiviranje. Otporni su na praąinu i vodu, te mogu podnijeti promjene u temperaturi i vlaľnosti. Ne morate brinuti o gubitku vaąih dragocjenih datoteka kada vam otkaľe čvrsti disk ili USB pogon, jer će oni biti sigurni na Blu-ray disku!

Zaątita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard
Verbatim Blu-ray diskovi sadrľe zaątitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaątitu od nakupljanja otisaka prstiju i praąine, čime se smanjuju pogreąke prilikom snimanja ili reprodukcije.

BD-RE SL 25GB 2x Jedna tanka kutija
BD-RE SL 25GB 2x Jedna tanka kutija
Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43768

Kapacitet: 25GB
Brzina: 2x
Pakiranje: Jedna tanka kutija

Ovaj disk usklađen je s BD-RE specifikacijom, verzija 2.1

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Modeli
Broj dijela Veličina paketa Kapacitet
43615 5 pk kvadratna plastična kutija 25GB
43694 10 pk bez kutije 25GB
43768 1pk tanka kutija 25GB
Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

Verbatim Blu Ray 43615 43694 Lifestyle
BD RE SL 25GB 2x
43768 - Global Reflection
43768 - Global Flat
43768 - Global 3D