BD-R SL Datalife 25GB

6x Wide Inkjet Printable 50 Pack Spindle

 

Pregled

Blu-ray diskovi su stvoreni za visoku definiciju Zahvaljujući svom velikom kapacitetu, Blu-ray diskovi mogu snimati, pohraniti i reproducirati video i audio datoteke visoke definicije. Verbatim Blu-ray diskovi kompatibilni su s najnovijim Blu-ray uređajima za reprodukciju i zapisivanje vodećih svjetskih proizvođača, a kako dolaze iz tvrtke s 50 godina iskustva, Verbatim Blu-ray diskovi imaju Ograničeno trajno jamstvo i pružaju spokojnost jer znate da je ovo tehnologija kojoj možete vjerovati.

Veliki kapacitet

S kapacitetom koji je 5 puta veći u odnosu na DVD, BD-R (25 GB) diskovi izvrsni su za pohranjivanje HD kućnih filmova, velikih fotografskih datoteka i glazbe. Ako vam je potreban veći kapacitet, tada su BD-R DL (50 GB) ili BD-R XL (100 GB) diskovi idealni za pohranjivanje svega što vam je potrebno bez potrebe za većom količinom diskova. BD-RE diskovi omogućuju zapisivanje i ponovno zapisivanje podataka do 1000 puta!

BD-R SL Datalife 25GB 6x Wide Inkjet Printable 50 Pack Spindle
BD-R SL Datalife 25GB 6x Wide Inkjet Printable 50 Pack Spindle

Rekordne brzine

Verbatim Blu-ray diskovi snimaju više nego triput brže od DVD diska. 6x Blu-ray snima pri najviše 216 Mbps, 4x snima pri 144 Mbps, a 2x snima pri 72 Mbps. To omogućuje brzo, ali i stabilno snimanje.

Dugotrajnost

Optički diskovi idealno su rješenje za arhiviranje. Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti promjene u temperaturi i vlažnosti. Ne morate brinuti o gubitku vaših dragocjenih datoteka kada vam otkaže čvrsti disk ili USB pogon, jer će oni biti sigurni na Blu-ray disku!

Zaštita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard

Verbatim Blu-ray diskovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.

Prilagodite svoje diskove – široka površina za ispisivanje

Verbatim diskovi za ispisivanje sadrže površinu za ispisivanje, dizajniranu za upotrebu u vašem tintnom pisaču. Ovi vam diskovi omogućuju da na cijeloj površini diska ispišete što god želite.

BD-R SL Datalife 25GB 6x Wide Inkjet Printable 50 Pack Spindle
BD-R SL Datalife 25GB 6x Wide Inkjet Printable 50 Pack Spindle

Pojedinosti o proizvodu

Broj dijela: 43812

Kapacitet: 25GB
Brzina: 6x
Pakiranje: 50 Pack Spindle
Površina diska: Široki za inkjet ispis
Površina za ispis 22-118mm

Ovaj disk usklađen je s BD-R specifikacijom, verzija 1.3.

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Modeli

Broj dijela Veličina paketa Kapacitet
43804 10 pk bez kutije 25GB
43811 25 pk bez kutije 25GB
43812 50 pk bez kutije 25GB

Support (Podrška)

Za preuzimanje softvera, priručnike, česta pitanja, otklanjanje poteškoća, jamstvo, vraćanje i popravke te upute kako se obratiti Verbatimovoj tehničkoj podršci posjetite centar za podršku.

BD R SL Datalife 25GB 6x unprinted
BD R SL Datalife 25GB 6x printed
43812 Global Reflection
43812 Global 3D
43812 Global Flat