BD-R SL 25GB

6x 5 Pack Jewel Case

 
Pregled

Blu-ray diskovi su stvoreni za visoku definiciju Zahvaljujući svom velikom kapacitetu, Blu-ray diskovi mogu snimati, pohraniti i reproducirati video i audio datoteke visoke definicije. Verbatim Blu-ray diskovi kompatibilni su s najnovijim Blu-ray uređajima za reprodukciju i zapisivanje vodećih svjetskih proizvođača, a kako dolaze iz tvrtke s 50 godina iskustva, Verbatim Blu-ray diskovi imaju Ograničeno trajno jamstvo i pružaju spokojnost jer znate da je ovo tehnologija kojoj možete vjerovati.

BD-R SL 25GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R SL 25GB 6x 5 Pack Jewel Case

Veliki kapacitet
S kapacitetom koji je 5 puta veći u odnosu na DVD, BD-R (25 GB) diskovi izvrsni su za pohranjivanje HD kućnih filmova, velikih fotografskih datoteka i glazbe. Ako vam je potreban veći kapacitet, tada su BD-R DL (50 GB) ili BD-R XL (100 GB) diskovi idealni za pohranjivanje svega što vam je potrebno bez potrebe za većom količinom diskova. BD-RE diskovi omogućuju zapisivanje i ponovno zapisivanje podataka do 1000 puta!

Rekordne brzine
Verbatim Blu-ray diskovi snimaju više nego triput brže od DVD diska. 6x Blu-ray snima pri najviše 216 Mbps, 4x snima pri 144 Mbps, a 2x snima pri 72 Mbps. To omogućuje brzo, ali i stabilno snimanje.

Dugotrajnost
Optički diskovi idealno su rješenje za arhiviranje. Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti promjene u temperaturi i vlažnosti. Ne morate brinuti o gubitku vaših dragocjenih datoteka kada vam otkaže čvrsti disk ili USB pogon, jer će oni biti sigurni na Blu-ray disku!

Zaštita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard
Verbatim Blu-ray diskovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.

BD-R SL 25GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R SL 25GB 6x 5 Pack Jewel Case
Pojedinosti o proizvodu

Kapacitet: 25GB
Brzina: 6x
Pakiranje: 5 Pack Jewel Case

Ovaj disk usklađen je s BD-R specifikacijom, verzija 1.3

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Modeli
Broj dijela Veličina paketa Kapacitet
43715 5 pk kvadratna plastična kutija 25GB
43742 10 pk bez kutije 25GB
Support (Podrška)

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

BD R SL 25GB 6x
43715 - Global Reflection
43715 - Global Flat
43715 - Global 3D