BD-R DL 50GB

6x 5 Pack Jewel Case

 
Pregled

Blu-ray diskovi su stvoreni za visoku definiciju Zahvaljujući svom velikom kapacitetu, Blu-ray diskovi mogu snimati, pohraniti i reproducirati video i audio datoteke visoke definicije. Verbatim Blu-ray diskovi kompatibilni su s najnovijim Blu-ray uređajima za reprodukciju i zapisivanje vodećih svjetskih proizvođača, a kako dolaze iz tvrtke s 50 godina iskustva, Verbatim Blu-ray diskovi imaju Ograničeno trajno jamstvo i pružaju spokojnost jer znate da je ovo tehnologija kojoj možete vjerovati.

BD-R DL 50GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R DL 50GB 6x 5 Pack Jewel Case

Veliki kapacitet
S kapacitetom koji je 5 puta veći u odnosu na DVD, BD-R (25 GB) diskovi izvrsni su za pohranjivanje HD kućnih filmova, velikih fotografskih datoteka i glazbe. Ako vam je potreban veći kapacitet, tada su BD-R DL (50 GB) ili BD-R XL (100 GB) diskovi idealni za pohranjivanje svega što vam je potrebno bez potrebe za većom količinom diskova. BD-RE diskovi omogućuju zapisivanje i ponovno zapisivanje podataka do 1000 puta!

Rekordne brzine
Verbatim Blu-ray diskovi snimaju više nego triput brže od DVD diska. 6x Blu-ray snima pri najviše 216 Mbps, 4x snima pri 144 Mbps, a 2x snima pri 72 Mbps. To omogućuje brzo, ali i stabilno snimanje.

Dugotrajnost
Optički diskovi idealno su rješenje za arhiviranje. Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti promjene u temperaturi i vlažnosti. Ne morate brinuti o gubitku vaših dragocjenih datoteka kada vam otkaže čvrsti disk ili USB pogon, jer će oni biti sigurni na Blu-ray disku!

Zaštita od ogrebotina HardCoat Scratch Guard
Verbatim Blu-ray diskovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.

BD-R DL 50GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R DL 50GB 6x 5 Pack Jewel Case
Pojedinosti o proizvodu

Kapacitet: 50GB
Brzina: 6x
Pakiranje: 5 Pack Jewel Case

Ovaj disk usklađen je s BD-R specifikacijom, verzija 1.2

Srebrni reflektirajući sloj za vrhunske performanse

Modeli
Broj dijela Veličina paketa Kapacitet
43746 10 pk bez kutije 50GB
43748 5 pk kvadratna plastična kutija 50GB
Support (Podrška)

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

BD R DL 50GB 6x
43748 - Global 3D
43748 - Global Flat
43748 - Global Reflection