Kao dijelom grupe Mitsubishi Chemical tvrtki, Verbatim se pridrava dugoronih strategija i mudrosti organizacije, koje se temelje na "Kaiteki" vrijednostima.

"KAITEKI" na japanskom znai ‘udobnost’ ili ‘jednostavnost’ i originalni je koncept grupe Mitsubishi Chemical Holdings Group koji predstavlja odrivo stanje, udobno ne samo za ljude, ve i za društvo i planetu Zemlju.

Ono predstavlja globalnu kvalitetu ivota koja e se ostvariti putem odrivih tehnologija i kljunih znanstvenih napredaka u zdravstvenoj skrbi za ljude, te slui kao vodi za rješavanje problema u okolišu i društvu.

Mitsubishi Chemical i Verbatim Group uvode KAITEKI u ivot putem iskustva koje ljudi imaju kada koriste naša pouzdana i odriva rješenja, te angairanjem s našom globalnom organizacijom prodaje. U industriji smo poznati po pruanju tehnologije kojoj moete vjerovati u kljunim kategorijama naših proizvoda.

Za dodatne informacije o Kaiteki filozofiji posjetite stranicu Kaiteki na web-mjestu tvrtke Mitsubishi Chemical Holdings.

http://www.mitsubishichem-hd.co.jp/english/sustainability/