50 godine pouzdane tehnologije

Globalno prepoznati Verbatimovi proizvodi prodaju se u više od 120 zemalja s ponudom koja obuhvaa medije za optiku pohranu, USB pogone, memorijske kartice, tvrde diskove, solid-state diskove (SSD), pribor za mobitele i vlakna za 3D ispisivanje. Verbatimova snaga istraivanja i razvoja, te liderstvo u tehnologiji, u spoju sa zahtjevnom kontrolom kvalitete tijekom postupka proizvodnje jame prvorazredne proizvode i tehnologiju kojoj moete vjerovati - Technology you can Trust.

Predvodnik pohrane podataka

Od svog osnutka 1969. godine Verbatim je oblikovao razvoj tehnologije pohrane podataka. Na latinskom jeziku "verbatim" znai 'od rijei do rijei, doslovno' te se od osnutka tvrtke koristi za ilustraciju principa tonog snimanja podataka, bez pogrešaka. Od disketa i magnetsko-optike pohrane do CD-a, DVD-a i Blu-ray medija, do vanjskih vrstih diskova, flash memorijskih kartica, USB pogona i SSD-ova - raspon širokog Verbatimovog portfelja i utjecaj na industriju pohrane podataka je neusporediv.

Tvrtka takoer prua paletu raunalnog pribora koja nadopunjuje njezino glavno poslovanje s pohranom podataka i pridrava se istih visokih standarda kvalitete, kompatibilnosti i pouzdanosti.

Globalno prepoznati Verbatimovi proizvodi prodaju se u više od 120 zemalja s ponudom koja obuhvaa medije za optiku pohranu, USB pogone, memorijske kartice, tvrde diskove, solid-state diskove (SSD), pribor za mobitele i vlakna za 3D ispisivanje.

Inovator u materijalima za 3D ispisivanje

Verbatim proizvodi visokokvalitetna vlakna za industriju 3D ispisivanja od 2014. Raspon tih proizvoda obuhvaa naješe upotrebljavana vlakna ABS i PLA, kao i neka vlakna posebno izraena za Verbatim. Kao i svi proizvodi tvrtke Verbatim, vlakna su izraena uz visoke standarde kontrole kvalitete i male tolerancije odstupanja kako bi se osiguralo dosljedno uvoenje i stabilno ispisivanje.