Okruženje

Verbatim ima uspostavljene i posebne dodatne mjere za smanjivanje utjecaja koji naša tvrtka i proizvodi imaju na okoliš. S našim energetski učinkovitim pravilima i korištenjem materijala u našoj proizvodnji i pakiranju koji nisu štetni za okoliš, nastavljamo pronalaziti načine da povećamo održivost naših proizvoda.

Energetski učinkovito skladište

Verbatimovo europsko skladište certificirano je prema međunarodnim standardima BS OHSAS 18001 i ISO 50001. S certifikatom ISO 50001 usklađuje se s nacionalnim zahtjevima EU Smjernica o energetskoj učinkovitosti, koje su u Njemačkoj implementirane putem Zakona o energetskim uslugama (EDL-G). Sve naše tvornice i lokacije ugovorene logistike imaju uspostavljene sustave za upravljanje okolišem koji su usklađeni s ISO 14001.

Mali ugljični otisak

Kao tvrtka smo se obvezali pratiti plan za smanjivanje našeg ugljičnog otiska u svim našim operacijama, smanjujući naš utjecaj na okoliš po pitanju emisija i potrošnje energije. Uvodeći usluge rada od kuće, e-učenja i proširivanja video konferencija znatno smo smanjili utjecaj na okoliš koji stvara svakodnevno putovanje na posao i interni sastanci. Koristimo ugljično-neutralne usluge transporta, koje obuhvaćaju upotrebu električnih vozila ili vozila pogonjenih prirodnim plinom, te kompenziranja bilo kojih emisija nastalih tijekom transporta, a koje se ne mogu izbjeći.

Carbon Footprint

Pakiranja koja nisu štetna za okoliš

S našim prodavačima radimo kako bi koristili materijale koju su najmanje štetni za okoliš, koji se mogu reciklirati ili su izrađeni od recikliranih materijala. Smanjujemo količinu plastike koju koristimo u našim pakiranjima, nadomještajući je održivim materijalima i smanjujući opću količinu pakiranja kada god je to moguće. Manja pakiranja podrazumijevaju manji broj isporuka jer u isti prostor stane više predmeta.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

GB = 1 milijarda bajtova. Dostupni kapacitet za pohranu bit će manji jer uređaj koristi do 10% memorije za formatiranje i druge funkcije. Vidi www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH