Globalno prepoznati Verbatimovi proizvodi prodaju se u više od 120 zemalja s ponudom koja obuhvaća medije za optičku pohranu, USB pogone, memorijske kartice, tvrde diskove, solid-state diskove (SSD), pribor za mobitele i vlakna za 3D ispisivanje. Verbatimova snaga istraživanja i razvoja, te liderstvo u tehnologiji, u spoju sa zahtjevnom kontrolom kvalitete tijekom postupka proizvodnje jamče prvorazredne proizvode i tehnologiju kojoj možete vjerovati - Technology you can Trust.

Predvodnik pohrane podataka

Od svog osnutka 1969. godine Verbatim je oblikovao razvoj tehnologije pohrane podataka. Na latinskom jeziku "verbatim" znači 'od riječi do riječi, doslovno' te se od osnutka tvrtke koristi za ilustraciju principa točnog snimanja podataka, bez pogrešaka. Od disketa i magnetsko-optičke pohrane do CD-a, DVD-a i Blu-ray medija, do vanjskih čvrstih diskova, flash memorijskih kartica, USB pogona i SSD-ova - raspon širokog Verbatimovog portfelja i utjecaj na industriju pohrane podataka je neusporediv.

Tvrtka također pruža paletu računalnog pribora koja nadopunjuje njezino glavno poslovanje s pohranom podataka i pridržava se istih visokih standarda kvalitete, kompatibilnosti i pouzdanosti.

Globalno prepoznati Verbatimovi proizvodi prodaju se u više od 120 zemalja s ponudom koja obuhvaća medije za optičku pohranu, USB pogone, memorijske kartice, tvrde diskove, solid-state diskove (SSD), pribor za mobitele i vlakna za 3D ispisivanje.

Inovator u materijalima za 3D ispisivanje

Verbatim proizvodi visokokvalitetna vlakna za industriju 3D ispisivanja od 2014. Raspon tih proizvoda obuhvaća najčešće upotrebljavana vlakna ABS i PLA, kao i neka vlakna posebno izrađena za Verbatim. Kao i svi proizvodi tvrtke Verbatim, vlakna su izrađena uz visoke standarde kontrole kvalitete i male tolerancije odstupanja kako bi se osiguralo dosljedno uvođenje i stabilno ispisivanje.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

GB = 1 milijarda bajtova. Dostupni kapacitet za pohranu bit će manji jer uređaj koristi do 10% memorije za formatiranje i druge funkcije. Vidi www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH