Sigurna i jednostavna pohrana podataka za poslovne korisnike u pokretu

22/08/2011
  • Izdržljivo kućište čini disk otpornijim na slučajne udarce tijekom putovanja 
  • Sučelje USB 3.0 SuperSpeed nudi brzine prijenosa podataka do 4,8 gigabita po sekundi
  • Instalacija USB plug 'n' play (ne zahtijeva dodatno napajanje)
  • 100% kompatibilan sa sučeljem USB 2.0
  • Softverski paket Nero BackItUp and Burn Essentials
  • Vodič za korištenje na 27 stranica

Uređaj koristi način rada plug ‘n’ play i ne zahtijeva dodatno napajanje pri radu, Također, u potpunosti je kompatibilan s postojećim sustavima koji koriste standard USB 2.0. Za dodanu sigurnost, softverski paket Nero BackItUp and Burn Essentials omogućuje automatski učiniti ručni back-up datoteka, mapa i diskova. Softverski paket uključuje i Nero Express koji omogućuje jednostavno snimanje datoteka na CD ili DVD te Nero RescueAgent koji pomaže s povratom datoteka u slučaju oštećenja datotečnog sustava. 

Na disku se nalazi i softver Green Button koji smanjuje potrošnju energije i produljuje očekivani radni vijek diska tako što ga automatski stavlja u način rada sleep nakon unaprijed zadanog vremena ili nakon što korisnik klikne na gumb na desktopu.

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Traveller.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Traveller_NP.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/TravellerHDD_02.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/TravellerHDD_Rocks_01.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/TravellerHDD_Rocks_03.jpg  
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg


O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetitewww.verbatim-europe.com. 
 
Od 2010. Verbatim također sudjeluje na globalnom tržištu LED/OLED rasvjete, s proizvodima zasnovanim na tehnologijama  koje nudi Mitsubishi Chemical Corporation. www.verbatimLED.com

Kontakt za novinare:

Ivica Stanković
Account Manager
Jurija Gagarina 12b/4
Beograd, Srbija
Tel: +381 11 6300 753
Tel: +381 11 6300 754
GSM: +381 63 321 463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

Posted by Beth Morse at 5:08 PM email story