Verbatim će na sajmu Euroluce predstaviti novi iskorak na polju efikasnosti OLED žarulja te GaN LED žarulje visoke svjetline

04/03/2013

Prikazuju se nove žarulje Classic A i rasvjetne instalacije

Na sajmu će biti prikazane Verbatimove LED žarulje koje prve na svijetu koriste tehnologiju s galij-nitridom (GaN) tvrtke Mitsubishi Chemical. GaN LED žarulje proizvode bar pet puta većinu svjetlinu od klasičnih LED žarulja, što omogućuje izradu puno manjih rasvjetnih instalacija. Specijalisti za rasvjetu na ovaj način će dobiti još veće dizajnerske slobode.

OLED panelPosjetitelji Verbatimovog štanda bit će u mogućnosti vidjeti i najnoviju seriju VELVE™, koja nudi trenutno najnapredniju tehnologiju prigušivih OLED žarulja podesive boje. Verbatimovi najnoviji VELVE moduli, malih dimenzija i mase, proizvode svjetlo bez odbljeska jačine do 2.000 cd/m2 – dvostruko svjetlije u odnosu na prethodnu generaciju. Nova generacija Verbatimovih OLED panela postiže svjetlosnu efikasnost od 51,6 lm/W odnosno 70%više.

Tvrtka će predstaviti i novu seriju prigušivih Classic A LED žarulja za profesionalnu upotrebu.  Dostupne u jačini od 7,5 W ili 10,5 W, ove žarulje mijenjaju klasične žarulje od 40 W odnosno 60 W, nude široki kut zrake (veći od 220°) i toplo bijelo svjetlo temperature 2.700 K. Classic A E27 žarulja snage 7,5 W odgovara specifikaciji IP65 i prikladna je za vanjsku upotrebu gdje god je potrebna primjena vodootpornih LED žarulja. Classic A

Verbatim će također predstaviti rasvjetne instalacije koje nadopunjuju visokokvalitetne i pouzdane LED žarulje iz tvrtkine ponude. Nova serija koja se savršeno uklapa uz Verbatimove PAR16 GU10 žarulje dostupna je u pakiranjima koji se sastoje od bijelog ili aluminijskog prstena, igle za pričvršćivanje, GU10 ležišta i kutije za električnu instalaciju. Instalacije su dostupne u dvije IP specifikacije: verzija sa  specifikacijom IP23 prikladna je za općenitu upotrebu, dok verzija sa specifikacijom IP44 nudi bolju otpornost na vodu, što je čini idealnom za upotrebu u kupaonicama i drugim prostorijama s većom razinom vlage.  
 
LED FixturesRanije ove godine, Verbatim je objavio da očekuje značajan rast prihoda od prodaje LED proizvoda tijekom sljedećih nekoliko godina.
“Verbatim je 40 godina prvi među inovatorima u pohranu podataka. Koristimo prednosti našeg iskustva u izdavanju na tržište visokotehnoloških proizvoda u velikim količinama, kao i ekspertizu tvrtke Mitsubishi Chemical u rasvjetnoj tehnologiji kako bismo proširili našu ponudu LED proizvoda te povećali udio na tržištu,” kaže Jeanine Chrobak-Kando, Business Development Manager za LED za regiju EUMEA u tvrtki Verbatim.
Dodaje: “Veselimo se predstaviti uzbudljive novosti na sajmu Euroluce i upoznati javnost s najnovijim LED i OLED proizvodima. Na naše LED uređaje uvijek se možete osloniti kad su u pitanju visoke performanse, pouzdanost i kvaliteta.” 

Preuzmite fotografije za novinare na adresi:
http://download.publitek.com/VERBATIM43.zip

O tvrtki Verbatim
Od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije za pohranu podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, preko CD-a i DVD-a pa do najnovijih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi visokokvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD uređaja i prijenosnih diskova kao i širok spektar raznih dodataka za računala. Verbatim je podružnica tvrtke Mitsubishi Kagaku Media, koja je članica grupe Mitsubishi Chemical Holdings Corporation te ima na raspolaganju vrhunski odjel za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju tržišta medija za pohranu podataka. Visokozahtjevna kontrola kvalitete tijekom proizvodnog procesa osigurava vrhunsku kvalitetu Verbatimovih proizvoda, pobjednika brojnih usporednih testova diljem svijeta. Verbatim je svjetski tržišni lider na polju optičkih medija, Za više informacija posjetite http://www.verbatim.com.

Od 2010. Verbatim razvija i prodaje štedljiva LED/OLED rasvjetna tijela za kućnu i komercijalnu primjenu, zasnovana na tehnologijama koje nudi tvrtka Mitsubishi Chemical Corporation. Za više informacija posjetite http://www.verbatimlighting.com.


Kontakt za novinare:
Ivica Stanković
Account Manager
Smart Vision d.o.o.
Jurija Gagarina 12b/4
Beograd, Srbija
Tel: +381 11 6300 753
Tel: +381 11 6300 754
GSM: +381 63 321 463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

Posted by Beth Morse at 3:58 PM email story