Verbatim Store ‘n’ Go Executive Portable HDD. Brže, sigurnije.

03/06/2011
  • Sučelje SuperSpeed USB 3.0, kompatibilan sa sučeljem USB 2.0
  • Kapacitet od 500GB i 750GB
  • Najviša razina sigurnosti podataka uz 256-bitno hardversko AES kriptiranje
  • Elegantan, minimalistički dizajn, u tri visokokvalitetne završne obrade (sjajno crna, grafitno siva,  srebrna)
  • Senzorska tipka osjetljiva na dodir kojom se aktiviraju unaprijed definirane funkcije
  • Dodatni softverski paket

Executive HDD je praktičan i pouzdan uređaj za sigurnu pohranu podataka koji se može koristiti za razne poslovne primjene, poput bilo kojeg drugog standardnog prijenosnog diska. Međutim, zahvaljujući obaveznom unosu lozinke i činjenici da diskom upravlja ugrađeni sigurnosni kontroler, svi podaci spremljeni na uređaju su kriptirani, što osigurava potpunu zaštitu od neautoriziranog pristupa. Executive HDD nudi iznimno visoku brzinu prijenosa podataka na uređajima koji podržavaju sučelje USB 3.0. Također je 100% kompatibilan s računalima koja podržavaju sučelje USB 2.0.

Dodatni softverski paket
Ovaj vanjski disk dolazi sa softverskim paketom koji se sastoji od Verbatimovog softvera Drive Protection te paketa Nero BackitUp and Burn. Dodatno, softver Green Button smanjuje potrošnju energije i produljuje očekivani životni vijek pogona tako što ga automatski stavlja u mirovanje nakon unaprijed određenog vremena ili nakon što korisnik klikne ikonu Green Button na radnoj površini.

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ExecutiveHDD_PR_01_72dpi.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ExecutiveHDD_PR_04_72dpi.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ExecutiveHDD_PR_02_72dpi.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/53051___Global_No_Packaging_Angled_300dpi.jpg 
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/53050___Global_No_Packaging_Angled_300dpi.jpg  
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg

rss icon

Twitter

Facebook logo

Videos can be found at:
http://youtu.be/ULmGYAc-4oo

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetitewww.verbatim-europe.com. 

Od 2010. Verbatim također sudjeluje na globalnom tržištu LED/OLED rasvjete, s proizvodima zasnovanim na tehnologijama  koje nudi Mitsubishi Chemical Corporation. www.verbatimLED.com

Kontakt za medije:
Ivica Stanković
Account Manager
Jurija Gagarina 12b/4
Beograd, Srbija
Tel: +381 11 6300 753
Tel: +381 11 6300 754
GSM: +381 63 321 463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

 

Posted by Hannah Smith at 3:43 PM email story