Snimajte, prenosite i dijelite podatke s Verbatimovim memorijskim karticama kapaciteta do 32 GB

23/06/2011
  • Superbrzo čitanje i zapisivanje podataka brzinom od minimalno 10 MB/s
  • Kapacitet od 4 GB do 32 GB
  • Dostupne u standardnoj i micro veličini

SDHC cards dizajnirane su za upotrebu u kompatibilnim digitalnim kamerama, prijenosnim sviračima glazbe, videokamerama, pametnim mobitelima, računalima ili drugim uređajima. Povećana upotreba videa visoke definicije i fotografija visoke rezolucije te razne mobilne aplikacije zahtijevaju sve veći kapacitet pohrane podataka i sve veće brzine prijenosa. SDHC kartice stoga specificiraju minimalnu trajnu brzinu prijenosa koju su u stanju kontinuirano održavati, a ne maksimalnu trenutnu brzinu. Specifikacija SDHC Class 10 jamči minimalnu brzinu prijenosa podataka od 10 MB/s. Ove kartice koriste datotečni sustav FAT32 koji je pogodan za primjene koje traže veći kapacitet, a posebno za video visoke kvalitete. Verbatimove SDHC kartice su potpuno kompatibilne sa svim SD-standardima. Također, sadrže zaštitu od zapisivanja, kako bi spriječile slučajno brisanje podataka. SDHC kartice koriste isti fizički format kao SD kartice, ali ih se ne može koristiti s uređajima koji ne podržavaju specifikaciju SDA 2.0.

Micro SDHC kartice za mobitele
Trenutno najmanji dostupni format memorijskih kartica, microSDHC kartice dizajnirane su posebno za mobilne telefone. Ove sićušne kartice troše vrlo malo struje i time produljuju trajanje baterije na mobitelu. Mogu se također koristiti u GPS uređajima, MP3 playerima, digitanim kamerama i dlanovnicima. Popis kompatibilnih uređaja se povećava dnevno, a Verbatimove microSDHC kartice kompatibilne su i s adapterima za SDHC utore.

“S najnovijim SDHC Class 10 karticama visokih performansi, u standardnoj i micro veličini, Verbatim proširuje svoj portfelj memorijskih kartica kako bi zadovoljio rastuće zahtjeve za karticama većeg kapaciteta i bržeg pristupa podacima,“ kaže Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager za flash i USB memorije u tvrtki Verbatim EUMEA. “S dvije različite veličine i kapacitetima od 4 GB do 32 GB, nudimo vrhunske memorijske kartice za sve korisnike. ”

Informacije o proizvodu možete pronaći na:
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_sdhc-%28class-10%29_8995_0_34121__12103.html
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_micro-sdhc-32gb---class-10_9028_0_34261__12193.html

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SDHC_32GB_Produkt.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SDHC_32GB_ProduktREF.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SDHC_32GB_Packaging.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SDHC_32GB_PackagingREF.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/MicroSDHC_32GB_Prackaging.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/MicroSDHC_32GB_Produkt.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/MicroSDHC_32GB_PackingREF.jpg 
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg

rss icon

Twitter

Facebook logo

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetitewww.verbatim-europe.com. 
 
Od 2010. Verbatim također sudjeluje na globalnom tržištu LED/OLED rasvjete, s proizvodima zasnovanim na tehnologijama  koje nudi Mitsubishi Chemical Corporation. www.verbatimLED.com

Kontakt za medije:
Ivica Stanković
Account Manager
Jurija Gagarina 12b/4
Beograd, Srbija
Tel: +381 11 6300 753
Tel: +381 11 6300 754
GSM: +381 63 321 463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

 

Posted by Hannah Smith at 4:11 PM email story