IFA 2011: Verbatim predstavlja novi SSD i proizvode iz programa LED rasvjete

29/07/2011

SSD – alternativa internim 2,5” tvrdim diskovima
Verbatim će po prvi puta predstaviti svoju novu generaciju internih SSD pogona. Interna opcija za sve korisnike koji žele profitirati od benefita SSD tehnologije, ovi pogoni su idealna alternativa klasičnim tvrdim diskovima na prijenosnim i stolnim računalima. Nude izuzetne brzine prijenosa podataka od 250 MB/s prilikom čitanja odnosno 180 MB/s prilikom zapisivanja, brže pokretanje računala, brži odziv sustava te poboljšanu autonomiju baterije i veću otpornost na šokove i udarce u odnosu na klasične tvrde diskove. Paket uključuje detaljni vodič za instalaciju na 12 jezika, posebno kućište koje omogućuje da se pogon koristi i kao eksterni uređaj te softver za kloniranje koji omogućuje sigurno kopiranje operativnog sustava i svih podataka s originalnog tvrdog diska na SSD. SSD pogoni će biti dostupni u kapacitetima od 64, 128 i 256 GB, od listopada 2011.

LED rasvjeta za kućnu i profesionalnu primjenu
Verbatim predstavlja dvije nove kategorije LED rasvjetnih proizvoda od rujna ove godine – jednu za profesionalne instalatere, a drugu za kućne korisnike, namijenjenu maloprodaji. Maloprodajna serija dolazit će u tzv. “blister” pakiranjima, popularnim u maloprodajnom okruženju, koja nude bolju vidljivost na policama i lakšu zaštitu od krađe. Serija uključuje sve popularne modele žarulja, uključujući MR16, PAR16, Classic A i Candlelight i ponudit će kupcima priliku za uštedu novca i energije zamjenom klasičnih ili halogenskih žarulja za LED žarulje. Dodatno, nova profesionalna serija uključuje proizvode izrađene po zahtjevnijim specifikacijama, uključujući ugrađenu kontrolu temperature, bolje mogućnosti prigušivanja svjetla i efikasan dizajn hladnjaka. Profesionalna serija uključuje žarulje PAR16, PAR30, PAR38, AR111, MR16, R63, Classic A i Classic B. Pakirane su u praktičnim kutijama (jednostruka i višestruka pakiranja) koje smanjuju logističke troškove i omogućuju lak pristup proizvodima,što ih čini idealnima za velike instalacije u uredima, restoranima, hotelima ili na brodovima.

Store ‘n’ Go Traveller - novi tvrdi diskovi SuperSpeed USB 3.0
S novom serijom tvrdih diskova SuperSpeed USB 3.0, Verbatim nudi rješenja za pohranu podataka za svakoga, kombinirajući ekskluzivni dizajn, izvrsne performanse, robusnost, prenosivost i sigurnost. Novi Store ‘n’ Go Traveller je tvrdi disk kapaciteta 750 GB i formata 2,5”, dostupan u crnoj i srebrnoj boji s izdržljivim gumenim obrubom koji mu pruža dodatnu zaštitu.

Još jedan novi 2,5” disk, Store ‘n’ Go Executive, nudi kapacitet od 500 GB i 750 GB te 256-bitno AES-kritpiranje u hardveru, za visoku razinu sigurnosti podataka. Elegantnog i sofisticiranog dizajna, Executive je dostupan u tri vrhunske završne obrade: grafitno sivoj, srebrnoj i sjajno crnoj te ima senzorsku tipku koja omogućuje korisniku da pokrene unaprijed određene zadatke.

Verbatim će također po prvi puta predstaviti svoj novodizajnirani 3,5’’ stolni tvrdi disk – Store’n’Save HDD, koji nudi kapacitete do 3 TB.

100-gigabajtni Blu-ray
Posjetitelji Verbatimovog štanda će dobiti priliku vidjeti Verbatimov novi troslijni BD-R XL Blu-ray 4x disk, kapaciteta 100 GB. Standardni Blu-ray diskovi nude kapacitet od 25 gigabajta u jednoslojnoj odnosno 50 gigabajta u dvoslojnoj verziji, dok ovaj BD-R XL disk uključuje treći sloj kako bi podigao kapacitet na 100 GB. Verbatimovu troslojnu tehnologiju certificirala je BDA (Blu-ray Disc Association), a masovna proizvodnja planira se za prvi kvartal 2012.

 

 

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SSD.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SSD_NP.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/LED.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Traveller.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Traveller_NP.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/StoreNSave.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/StoreNSave_NP.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ExecutiveHDD.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ExecutiveHDD_PR.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Optical.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg

rss icon

Twitter

Facebook logo

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetitewww.verbatim-europe.com. 
 
Od 2010. Verbatim također sudjeluje na globalnom tržištu LED/OLED rasvjete, s proizvodima zasnovanim na tehnologijama  koje nudi Mitsubishi Chemical Corporation. www.verbatimLED.com

Kontakt za novinare:
Ivica Stanković
Account Manager
Jurija Gagarina 12b/4
Beograd, Srbija
Tel: +381 11 6300 753
Tel: +381 11 6300 754
GSM: +381 63 321 463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

 

Posted by Hannah Smith at 11:47 AM email story