iF Gold Design Award za Verbatim

17/03/2011

U konkurenciji za nagrade ove godine se našlo 2.756 proizvoda iz 43 zemlje, od kojih je na kraju nagrađeno samo 50. Žiri je izabrao pobjednike razmatrajući kvalitetu dizajna, funkcionalnost, završnu obradu, odabir materijala, razinu inovativnosti, utjecaj na okoliš, ergonomiju, jednostavnost upotrebe, sigurnost, vrijednost tržišne marke i tržišno označavanje.
Verbatim je dobio posebne pohvale: “Pametan dizajn ovog proizvoda izuzetno proširuje spektar upotrebe. Vrlo lijep, suvremen uređaj koji morate imati! ”

“Samo izuzetna dizajnerska postignuća nagrađena su iF-ovom zlatnom nagradom i ponosni smo da smo je ove godine primili prvi put“, rekao je Rüdiger Theobald, EUMEA Marketing Director u Verbatimu. “Dostupan u nekoliko živih boja, Verbatimov Clip-it USB Drive kombinira USB memoriju s jednostavnom funkcionalnošću spajalice za papir, što ga čini čudesno praktičnim rješenjem za dnevne poslove ili za privatne korisnike.”

Nakon što je Clip-it USB Drive osvojio nagradu Red Dot “Best of the Best” Design Award u 2010., iF-ova zlatna nagrada je druga za dizajnera Armana Emamija i Verbatim.

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/clipit.jpg  
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/awardcelebration.jpg 
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Clip_It_04.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Clip_It_18.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Clip_It_20.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Clip_It_27.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/ifaward.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/reddotaward.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetite www.verbatim-europe.com.

Kontakt za medije:
Ivica Stanković
Account Executive
GSM: +381 63 321463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

 

Posted by Hannah Smith at 1:39 PM email story