BD-RE DL 50GB 2x u pakiranju od 5 komada

11/02/2011
  • Novi format BD-RE DL 50 GB 2X
  • Kapacitet od 50 GB, deset puta više od DVD-R medija
  • Izvrsne performanse pri reprodukciji
  • Zaštita Hardcoat Scratch Guard protiv ogrebotina, otisaka prstiju, prašine, masnih mrlja i vode
  • Tehnologija SERL (Super Eutectic Recording Layer) osigurava izvrsnu kompatibilnost snimljenog medija te mogućnost brisanja i ponovnog snimanja do 1.000 puta

Blu-ray mediji postaju sve atraktivniji kupcima – kako profesionalnim, tako i individualnim – za snimanje i arhiviranje podataka. Verbatim odgovara na zahtjeve tržišta novim Blu-ray diskom BD-RE DL 50 GB 2X koji nudi 10 puta veći kapacitet od DVD-R medija i jamči pouzdan i siguran kratkoročni backup datoteka, od osobnih fotografija i videa do poslovnih dokumenata. Nudi izvrsne performanse prilikom reprodukcije zahvaljujući zaštitnom sloju Hard Coat, a uz pomoć provjerene Verbatimove tehnologije SERL može biti izbrisan i ponovno snimljen do 1.000 puta.

Verbatimova tehnologija Hard CoatTM – poseban zaštitni sloj – štiti disk od ogrebotina, otisaka prstiju ili prašine i tako onemogućuje probleme prilikom snimanja ili reprodukcije. “Zahvaljujući zaštitnom sloju i tehnologijama snimanja koje je razvio naš vlasnik, tvrtka Mitsubishi Kagaku Media, kupci mogu biti sigurni da koriste medije najviše kvalitete,” kaže Torsten Leye, Marketing Manager za optičke medije u tvrtki Verbatim EUMEA.

Novi Verbatimov Blu-ray disk s kapacitetom od 50 GB kompatibilan je s Blu-ray pogonima koji se trenutno nalaze na tržištu i u skladu je sa specifikacijama organizacije Blu-ray Disc Alliance. Verbatim/Mitsubishi Kagaku Media je član organizacije Blu-ray Disc Association (BDA) i kao vodeće ime u CD, DVD i Blu-ray medijima održava bliske odnose s najvećim proizvođačima optičkih čitača i snimača. Verbatim surađuje s proizvođačima hardvera, osiguravajući im medije za testiranje i optimiziranje uređaja. To znači da će Verbatimovi mediji uvijek imati izuzetno visoku razinu kompatibilnosti s uređajima vodećih proizvođača. Kao i svi Verbatimovi CD, DVD i Blu-ray mediji i ovi diskovi imaju doživotno jamstvo.

Blu-ray diskovi ime su dobili po tehnologiji plavog lasera. Kraća valna duljina lasera razlog je njegove plave boje. Plavi laser ima valnu duljinu od 405 nm, za razliku od valne duljine od 650 nm, koju koriste crveni laseri u DVD uređajima. Prednost plavog lasera s kraćom valnom duljinom znači da je moguće zapisivati manje „rezove“ na disku i time značajno povećati kapacitet diska.

Slike možete pronaći na:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/BD-RE_DL_50GB_2X_Flat.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/BD-RE_DL_50GB_2X_3d.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/BD-RE_DL_50GB_2X_Reflection.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/Verbatim_Logo.jpg

rss icon

Twitter

Facebook logo

Dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na:
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_bd-re-dl-50gb-2x-5-pack-jewel-case_3_0_33351.html

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija,CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica, SSD pogona i klasičnih vanjskih tvrdih diskova u formatima Pocket (1,8" – 4,57 cm), Portable (2,5" – 6,35 cm) i Desktop (3,5" – 8,89 cm), kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednosti vrhunskog odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je svjetski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetite www.verbatim-europe.com.

Kontakt za medije:
Ivica Stanković
Account Executive
GSM: +381 63 321463
ivica@smartvision.rs
www.smartvision.rs

Posted by Hannah Smith at 12:17 PM email story