Dobre vibracije za vaš doživljaj igranja

09/06/2009

Rapier USB Gaming Headset s vibracijom
Zahvaljujući trostupanjskoj vibraciji basa na Rapier Gaming Headsetu, uparenom s integriranim pojačalom basa, korisnici mogu fizički osjetiti udarce i eksplozije u igri, što im pomaže doživjeti sveobuhvatno igračko iskustvo. Frekvencije od 20 do 200 herca na vibracijama i od 20 herca do 20 kiloherca na zvučnicima ugrađenim u slušalice osiguravaju da igrača prati istinski realističan ambijentalni zvuk. Mikrofon s podrškom za VoIP može biti privremeno isključen jednim klikom miša (isto kao i zvučnici), kako protivnici u igri ne bi čuli ono što ne trebaju. Individualno podesiva lijeva i desna slušalica s presvlakama od umjetne kože omogućuju udobno nošenje, čak i tijekom dugog igranja.

5.1-kanalni Gaming USB Headset
Ove naglavne slušalice, s mikrofonom podesivim u svim smjerovima, savršene su za sve vrste igrača. Isto kao i kod Rapier USB Gaming Headseta, slušalice su presvučene umjetnom kožom i spremne za Plug'n'Play korištenje preko USB priključka. Mikrofon se može privremeno isključiti, što indiciraju ugrađena LED svjetla. Niskotonski zvučnik u slušalicama radi na frekvencijskom spektru između 50 herca i 5 kiloherca, s maksimalnom izlaznom snagom od 50 milivata. Zahvaljujući tome, ambijentalni zvuk je realističan i pomaže igračima ispravno procijeniti svaku situaciju u igri.

Serija Rapier pretvara igranje u realistično iskustvo
"Ova dva nova i cijenom povoljna para naglavnih slušalica savršeno dopunjavaju Verbatimove uspješne i nagrađivane serije miševa i gamepada Rapier, omogućujući igračima da se u potpunosti urone u virtualni svijet", izjavio je Mats Nordin, Business Development Manager za dodatke u tvrtki Verbatim Europe.
Rapier Gaming Mice V1 i V2 te Rapier Gaming Pad zaokružuju Verbatimovu ponudu dodataka za igrače.

Fotografije možete preuzeti sa:
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/GamingHeadset_2.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/GamingHeadset_package.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/GamingHeadset_remote.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/RapierHeadset_1.png
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/RapierHeadset_2.jpg
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/RapierHeadset_package.png
http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/RapierHeadset_Remote.png

O Verbatimu
Još od 1969. Verbatim oblikuje razvoj tehnologije skladištenja podataka – od disketa i magnetno-optičkih medija, CD i DVD medija pa sve do posljednjih Blu-ray medija visoke definicije. Verbatim također nudi kvalitetne proizvode na području prijenosnih USB memorija, flash memorijskih kartica i vanjskih tvrdih diskova, kao i širok spektar pratećih uređaja za računala. Verbatim je dio grupe Mitsubishi Chemical i koristi prednost vrhunskog Odjela za istraživanje i razvoj. Svojim inovacijama Verbatim je igrao ključnu ulogu u oblikovanju današnjeg tržišta za skladištenje podataka. Vrlo striktna pravila u kontroli kvalitete izrade tijekom procesa proizvodnje osigurali su vrhunsku kvalitetu proizvoda tvrtke Verbatim, proizvoda koji su bili pobjednici u brojnim usporednim testovima širom svijeta. Verbatim je europski lider u optičkim medijima. Za više informacija, molimo Vas posjetite www.verbatim-europe.com

 

Posted by at 11:15 AM email story