Corporate News

Verbatim announces entry into 3D printing market at IFA with high quality range of plastic filaments

Europe’s largest consumer show will see leading computing consumables brand Verbatim launch PLA and ABS plastic filaments for 3D printers which ensure consistent feed and stable printing IFA – Berlin, Germany  Verbatim – Hall 17, Stand 100
11/08/14

Pročitaj više


Verbatim Evropi predstavlja proizvode za filtriranje vode Cleansui

BEOGRAD, 11. oktobar 2011. – Verbatim će od januara 2012. nuditi posude, filtere za montiranje na slavine i odgovarajuće patrone za filtere Cleansui u Evropi, Rusiji, zemljama Zajednice Nezavisnih Država i na području Bliskog Istoka i Afrike (regija EMEA). Filtere za vodu Cleansui izvan regije EMEA razvija i proizvodi Mitsubishi Rayon Cleansui Co., jedna od vodećih kompanija za ovakve filtere u Japanu.
04/10/11

Pročitaj više


Verbatim zadržava vodstvo na tržištu optičkih medija osmu godinu za redom

ZAGREB, 9. kolovoza 2011. – Godina 2010. i prvi kvartal 2011. Verbatimu su donijeli pozitivne rezultate i na tržištu optičkih medija i na tržištu USB flash memorija. Verbatim ostaje nenadmašivi tržišni lider u optičkim medijima i cilja na stabiliziranje svog trećeg mjesta na tržištu USB pogona za pohranu podataka.
15/08/11

Pročitaj više


IFA 2011: Verbatim predstavlja novi SSD i proizvode iz programa LED rasvjete

ZAGREB, 28. srpnja 2011. – Verbatim će na sajmu IFA, koji se ove godine održava od 2. do 7. rujna u Berlinu, predstaviti svoje najnovije inovacije u proizvodima za pohranu podataka te u proizvodima iz programa LED rasvjete. U paviljonu X19, na štandu 218, posjetitelji mogu po prvi put vidjeti nova SSD rješenja te pogledati širok portfelj proizvoda LED rasvjete za kućnu i poslovnu primjenu, koje će Verbatim izdati na tržište u rujnu ove godine.
29/07/11

Pročitaj više


iF Gold Design Award za Verbatim

ZAGREB, 16. ožujka 2011. – Verbatim je osvojio iF-ovu zlatnu  nagradu za dizajn proizvoda za 2011., za svoj Clip-it USB Drive.  Predstavnici Verbatima nagradu su primili na ceremoniji dodjele iF-ovih zlatnih dizajnerskih nagrada prvog dana CeBIT-a 2011. u Hanoveru. Verbatimov Clip-it USB Drive je jednostavno, a genijalno rješenje koje kombinira USB memoriju sa spajalicom koja se lako zakači za papir ili druge tanke predmete.
17/03/11

Pročitaj više