Verbatim tehnologija

NAJKVALITETNIJE LED ŽARULJE KOJE KORISTE LJUBIČASTO SVJETLO

VxRGB je evolucija u LED rasvjeti koja nudi osvjetljavanje s vrhunskom kvalitetom boja.

Moderna svjetla

Restoranska svjetla

Ova tehnologija naziva VxRGB – ljubičastom potaknuta fosforna kombinacija crvene, zelene i plave – omogućuje vrhunsko raspoznavanje boja u osvijetljenom prostoru i puno širi spektar tonova od konvencionalnih LED izvora svjetlosti.

Korištenjem ljubičastog svjetla za poticanje fosfora, u mješavinu se može dodati i plavi fosfor kako bi se dobio cjelovitiji spektar. (LED žarulje koje koriste plavo svjetlo za pokretanje fosfora ne mogu sadržavati plavi fosfor u fosfornoj mješavini jer to ne bi imalo nikakva učinka.)

Rezultat je da se svjetlo koje daju LED žarulje s VxRGB tehnologijom može podudarati s drugim izvorima svjetlosti kao što su halogenske žarulje ili žarulje sa žarnom niti.

Tehnologiju je također moguće prilagoditi željama kupca – povećanje zasićenosti odabranih boja kod osvijetljenih objekata kako bi izgledale prirodnije i življe uz visoku »uočljivost« i »opažajnu vjernost«.

VxRGB tehnologija osigurava da se boje pojavljuju točno onako kako bi trebale i osvjetljava predmete, uključujući tipografije, u finijim detaljima. Također prikazuje bijelu bijeljom, točnije pokazuje tonove kože i omogućuje razlikovanje vrlo bliskih nijansi.

Za sva mjesta gdje je potrebno vrhunsko osvjetljenje VxRGB je najbolje što možete dobiti.