O nama

Od 1969. godine tvrtka Verbatim bila je predvodnik u razvoju tehnologije za pohranu podataka - od disketa i magneto-optickih medija za pohranu do najnovijih CD i DVD formata, USB uredaja i Flash Memory kartica. Kao dio grupe Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC), Verbatim koristi izuzetna istraživanja i razvoj, omogucujuci bezbrojne inovacije koje oblikuju današnje tržište medija za pohranu.

Verbatim je nagraden brojnim medunarodnim usporednim prikazima proizvoda i vodeca je tvrtka za opticke medije u Europi*.

Mi nudimo proizvode i usluge koje premašuju ocekivanja korisnika koristeci naše vodstvo u tehnologiji te proizvodnju svjetske klase, marketing i distribuciju.

Zbog opsežnog istraživanja i razvoja koje vodi nadredena tvrtka Mitsubishi Corporation u Japanu, tržištu možemo ponuditi najnovije i inovativne proizvode.

Verbatimova zahtjevna kontrola kvalitete tijekom proizvodnog postupka jamci prvoklasne proizvode. Naša cjelokupna lepeza proizvoda udovoljava izuzetno visokim standardima kvalitete. Bez obzira o kojem je proizvodu rijec i u kojem je dijelu svijeta proizveden, svi udovoljavaju Verbatimovom standardu kvalitete - najbolji od svih.

Trenutna linija Verbatimovih proizvoda ukljucuje CD-e za snimanje, CD-e za ponavljano pisanje, DVD-e za pisanje, DVD-e za ponovno pisanje, DVD-RAM, vanjske tvrde diskove, USB pogone, memorijske kartice, kazete, diskete, proizvode za slikovnu dijagnostiku i dodatne proizvode kao i Blu-ray, najnovije medije za pohranu visoke definicije!

Prije skoro cetrdeset godina Verbatim je bio nešto malo više od ideje jedne omanje, posvecene skupine inženjera, znanstvenika i upravitelja. Danas je to velika korporacija koja se smatra vodecom tvrtkom u svijetu za visokokvalitetne proizvode za pohranu i slike. 

Pregled tvrtke Mitsubishi Chemical Corporation

Mitsubishi Chemical Corporation integrirana je kemijska tvrtka koja je 1. listopada 1994. osnovana spajanjem tvrtki Mitsubishi Kasei Corporation i Mitsubishi Petrochemical Co., Ltd. Zbog operacija tvrtke Mitsubishi Chemical širokog raspona ona je jedna od deset vodecih kemijskih tvrtki u svijetu.

Pionirski duh, snaga Mitsubishi Chemical

Mitsubishi Chemicals vodeca snaga vidljiva je u njihovim proizvodima i u istraživanju i razvoju koji se stalno provode u istraživackom centru Yokohama Research Centre. Kao najveca ustanova za istraživanja ove tvrtke, centar primarno provodi osnovne aktivnosti istraživanja i razvoja u razlicnim oblastima. Poseban fokus stavljen je na polja koju su kriticna za buducnost tvrtke, ukljucujuci informacije, elektroniku i farmaceutske proizvode.

Proizvodi za pohranu podataka (engl. Information Storage Products (ISP))

Linija proizvoda Mitsubishi Chemicals ISP odjela obuhvaca opticke diskove, tvrde diskove, magnetske kazete i diskete. Operacije za svaki proizvod globalizirane su i MCC zajedno sa svojom podružnicom Verbatim Corporation poznati je predvodnik na tržištu. Osobito za optickim diskovima vlada veca potražnja jer su to mediji za pohranu velikog kapaciteta. Tvrtka ima liniju proizvoda koja se trenutno sastoji od magneto-optickih (MO) diskova, CD-R/CD-RW diskova i višenamjenskih digitalnih diskova za jednokratno zapisivanje (DVD-R) kao i DVD diskova s mogucnošcu pisanja i brisanja (DVD-RW) i High Definition medija za pohranu, HD DVD i Blu-ray.

Materijali i oprema za slike

Glavni proizvodi tvrtke Mitsubishi Chemical u ovom polju obuhvacaju aluminijske plocice osjetljive na svjetlo, toner za strojeve za fotokopiranje i pisace, organske fotoprovodljive bubnjeve i pigmente i papir za kopiranje osjetljivo na toplinu. Dodatne informacije potražite na web mjestu tvrtke Mitsubishi Chemical na adresi http://www.m-kagaku.co.jp/

* Izvor: SCCG CD-R/RW DVD/R 2002 - 2007